Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitengoed Fredeshiem

De Bult, Nederland

 

buitengoed-fredeshiembuitengoed-fredeshiembuitengoed-fredeshiembuitengoed-fredeshiembuitengoed-fredeshiem
Favoriet 
 

v.a. 988

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Buitengoed Fredeshiem in De Bult

Verblijven in een aangename accommodatie in De Bult? Hotel Buitengoed Fredeshiem is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2424 reizigers beoordelen Hotel Buitengoed Fredeshiem gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Buitengoed Fredeshiem, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Nederland? Boek jouw vakantie naar Hotel Buitengoed Fredeshiem vandaag nog!
  • Parkeerplaats
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 01-11-2024 988,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn