Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig 4 persoons vakantiehuis tussen de bomen met weids uitzicht in Erica, Drenthe

Erica, Nederland

 

prachtig-4-persoons-vakantiehuis-tussen-de-bomen-met-weids-uitzicht-in-erica-drentheprachtig-4-persoons-vakantiehuis-tussen-de-bomen-met-weids-uitzicht-in-erica-drentheprachtig-4-persoons-vakantiehuis-tussen-de-bomen-met-weids-uitzicht-in-erica-drentheprachtig-4-persoons-vakantiehuis-tussen-de-bomen-met-weids-uitzicht-in-erica-drentheprachtig-4-persoons-vakantiehuis-tussen-de-bomen-met-weids-uitzicht-in-erica-drenthe
Favoriet 
     

    v.a. 442

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Prachtig 4 persoons vakantiehuis tussen de bomen met weids uitzicht in Erica, Drenthe in Erica

    Hoog gelegen tussen de bomen, vindt u dit unieke vakantiehuis in Erica. De woning is geschikt voor vier personen en biedt u een overnachting in hogere sferen. Vanaf de woonkamer op de bovenverdieping stapt u zo de veranda op om van het prachtige uitzicht te genieten. De inrichting van de woning is authentiek en met zorg samengesteld. Omgeven door veel groen is dit vakantiehuis zeer geschikt voor natuurliefhebbers. In het nabij gelegen Bargerveen, een prachtig natuurgebied, kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Aanschouw de vele vogelsoorten, libellen, dagvlinders en nachtvlindersoorten. Gaat u liever een dagje weg? Breng dan een bezoek aan het nabij gelegen Wildlands Adventure Zoo Emmen of aan het Veenpark in Barger-Compascuum. Er valt genoeg te beleven in de omgeving van Erica!

    De woonkamer bevindt zich op de bovenverdieping en is voorzien van een comfortabele bank, sfeerhaard en een televisie. Via de openslaande deuren komt u op de drie meter hoge veranda voorzien van stoelen. De keuken ligt ook op de bovenverdieping en is volledig ingericht met onder andere een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, vijfpits kookstel, koffiezetapparaat, Nespresso en een waterkoker. De grote slaapkamer is gelegen op de begane grond en beschikt over een tweepersoons boxspringbed. De badkamer en suite is voorzien van een douche, wastafel en een föhn. Er is een separaat toilet. De tweede slaapkamer bevindt zich op de vide boven de verdieping. Hier staan twee eenpersoons boxspringbedden, de vide is bereikbaar met een vaste trap. Via de openslaande deuren in de slaapkamer op de begane grond, stapt u zo het terras op de tuin in. De tuin is voorzien van tuinmeubilair en veel groen. U kunt uw auto parkeren bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna