Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Veluwe - Modern 4-persoons vakantiehuis met hottub en sauna nabij Garderen op de Veluwe.

Garderen, Nederland

 

modern-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-nabij-garderen-op-de-veluwe
Favoriet 
     

    v.a. 415

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Resort Veluwe - Modern 4-persoons vakantiehuis met hottub en sauna nabij Garderen op de Veluwe. in Garderen

    Dit luxe vierpersoons vakantiehuis met een hottub en sauna staat op Resort Veluwe, een echt familiepark op de Veluwe nabij Garderen. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad, een openluchtzwembad, een indoor- en outdoor speeltuin, bowlingbanen, diverse sport- en speelvelden en een klimbos naast het vakantiepark. Er is dus van alles te doen voor jong en oud. Vanaf Resort Veluwe zijn er diverse fiets- en wandelroutes om de omgeving en de Veluwe te ontdekken. Een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe is ook zeker de moeite waard. Kom en geniet van uw vrije tijd op dit vakantiepark en de Veluwe!

    De woonkamer met een eethoek en een zithoek met een smart tv en terras met tuinmeubilair. De keuken heeft onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, beide zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers waarvan één beschikt over een douche, wastafel en toilet. De tweede badkamer beschikt over een bad (whirlpool) en een toilet. De accommodatie wordt verwarmd middels centrale verwarming. In de tuin is een gemeubileerd terras, een hottub en een sauna. Er kan één auto bij de woning geparkeerd worden. Er is een laadpaal voor elektrische fietsen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden