Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Groesbeek

Groesbeek, Nederland

 

groepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeek
Favoriet 
 

v.a. 4.468

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 50 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Groesbeek in Groesbeek

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Het complex omvat 18 ruime kamers en studio's en is geschikt voor 40 tot maximaal 50 personen.

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Natuur, cultuur, shoppen in Nijmegen en alles op één plek. Dit huis is geschikt voor maximaal 50 personen.

Een groepshotel in Gelderland met zwemspa, whirlpool én sauna 🏡

Het complex omvat 18 ruime kamers en studio's. Allemaal met eigen badkamer, kitchenette en zitje.  De groepsruimte heeft een heerlijk terras. Vanuit verschillende kamers geniet je van misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland. Er is een barruimte met de mogelijkheid films te kijken. Iedere verdieping is bereikbaar met een lift, zodat de kamers voor een ieder bereikbaar zijn. Overal is WiFi aanwezig. Je kunt optioneel zwemspa, whirlpool en sauna bijboeken!

Maak samen diverse wandel- en fietstochten 🚴♂️

De gemeente Berg en Dal staat bekend om het zéér heuvelachtige Zevenheuvelengebied. Met prachtige natuur, mogelijkheden voor wandelen en fietsen maar ook met de stad Nijmegen op een steenworp. De bus stopt bijna voor de deur om je naar de stad te brengen.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede