Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2413 6-persoons vakantiewoning Hoofdplaat

Hoofdplaat, Nederland

 

vz2413-6-persoons-vakantiewoning-hoofdplaatvz2413-6-persoons-vakantiewoning-hoofdplaatvz2413-6-persoons-vakantiewoning-hoofdplaatvz2413-6-persoons-vakantiewoning-hoofdplaatvz2413-6-persoons-vakantiewoning-hoofdplaat
Favoriet 
 

v.a. 798

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2413 6-persoons vakantiewoning Hoofdplaat in Hoofdplaat

6-persoons vakantiewoning Hoofdplaat

Dit 6-persoons vakantiehuis bevindt zich in Hoofdplaat, een pittoresk dorpje in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Het huis dateert uit 1930 en is, in 2013/2014, gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals de prachtige schouwen en de originele houten vloeren, die het een bijzondere charme geven.

Aan de achterkant van het huis vindt u een rustige tuin met een zonnig terras, waar u de hele dag ongestoord van de zon kunt genieten dankzij de beschutte ligging. Het terras biedt veel privacy, ideaal voor ontspannende momenten met familie of vrienden.

Hoofdplaat zelf is een vredig dorp dat direct aan de Westerschelde ligt. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten langs het water of door het omliggende platteland. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om zijn prachtige natuur, rijke geschiedenis en gastvrije dorpen, waarvan Hoofdplaat een charmant voorbeeld is. Geniet van de lokale keuken in een van de nabijgelegen restaurants of verken de unieke culturele en natuurlijke bezienswaardigheden die deze regio te bieden heeft. Dit vakantiehuis is de ideale plek voor een ontspannen verblijf in het mooie Zeeuws Vlaanderen


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna