Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Guesthouse Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, Nederland

 

guesthouse-kaatsheuvelguesthouse-kaatsheuvelguesthouse-kaatsheuvelguesthouse-kaatsheuvelguesthouse-kaatsheuvel
Favoriet 
 

v.a. 215

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Guesthouse Kaatsheuvel in Kaatsheuvel

4-daagse Autovakantie naar Noord Brabant bij Guesthouse Kaatsheuvel

Je vindt dit hotel in het Brabantse Kaatsheuvel. Een hotel waar aan alles is gedacht. In de gezellige bar of ruime daktuin drink je een lekker drankje, live sportwedstrijden kijk je in de lobby, koffie pak je in de koffiecorner en kinderen leven zich uit in de diverse speelhoeken. Voor leuke uitstapjes kun je alle kanten op. De Efteling ligt op slechts 500 meter lopen. Natuurliefhebbers pakken hun wandelschoenen en gaan de natuur in. En je bent binnen een half uur rijden in diverse Brabantse steden. Nog zoekende naar wat je wil gaan ontdekken? Het gastvrije personeel denkt graag met je mee. Welkom thuis!
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath