Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2408 Vakantieappartement in Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vz2408-vakantieappartement-in-kamperlandvz2408-vakantieappartement-in-kamperlandvz2408-vakantieappartement-in-kamperlandvz2408-vakantieappartement-in-kamperlandvz2408-vakantieappartement-in-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 683

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2408 Vakantieappartement in Kamperland in Kamperland

4-Persoons vakantie appartement in Kamperland

Luxe en comfort vormen de essentie van deze smaakvol en modern ingerichte loft-appartementen, gelegen aan de jachthaven van Kamperland. Ze bieden unieke mogelijkheden door de nabijheid van zowel het Veerse Meer als het Noordzeestrand. Het complex herbergt een levendige jachthaven en de culinaire oase Brasserie Blush, wat de perfecte setting creëert voor een luxueuze vakantie in Zeeland.

Wanneer u een verblijf boekt in een van deze luxe appartementen, kunt u rekenen op comfort op het mooiste plekje van Zeeland. Op slechts 10 minuten loopafstand bevinden zich diverse faciliteiten in het dorp Kamperland, waaronder een grote supermarkt, diverse restaurants en een bakker. Ook binnen het complex is er een brasserie waar u kunt genieten van Zeeuwse culinaire specialiteiten. Het Noordzeestrand is slechts 15 minuten fietsen van het appartement verwijderd en biedt een van de breedste stranden van Nederland. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de kleurrijke pracht van het nabijgelegen natuurgebied De Schotsman, op slechts enkele minuten wandelen van het appartement. Huisdieren zijn van harte welkom.

Indien u graag met de boot op pad gaat en uw tocht wilt onderbreken met een paar dagen luxe, dan bieden wij deze mogelijkheid graag. We brengen u graag in contact met onze havenmeester voor een veilige ligplaats voor uw boot, terwijl u van luxe geniet in uw appartement.

Op de parkeerplaats zijn twee Ecotap-laadpunten beschikbaar, evenals op de algemene parkeerplaats van de jachthaven, voor het opladen van uw elektrische auto. U kunt gebruikmaken van de laadpalen tegen betaling met een laadpas.

- Let op: de hoofdboeker dient minimaal 30 jaar oud te zijn.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-09-2024 t/m 27-09-2024 (7 dagen) 1.179,-   Boek
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 837,-   Boek
Van 30-09-2024 t/m 04-10-2024 (4 dagen) 735,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna