Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2405 Vakantiechalet Merel 48 Renesse

Renesse, Nederland

 

vz2405-vakantiechalet-merel-48-renessevz2405-vakantiechalet-merel-48-renessevz2405-vakantiechalet-merel-48-renessevz2405-vakantiechalet-merel-48-renessevz2405-vakantiechalet-merel-48-renesse
Favoriet 
 

v.a. 306

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2405 Vakantiechalet Merel 48 Renesse in Renesse

4-Persoons vakantiechalet op Julianahoeve in Renesse

Dit stijlvolle 4-persoons vakantiechalet met wifi is beschikbaar voor verhuur op gezinscamping Julianahoeve, gelegen nabij Renesse. Het chalet is gezellig ingericht, voorzien van 2 slaapkamers en biedt optimaal comfort voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Gelegen op een vijfsterrencamping, staat Julianahoeve bekend als een van de beste gezinscampings in Nederland, direct aan de duinen en slechts 500 meter van het strand, vlakbij het levendige Renesse. Het vakantiepark biedt een schat aan faciliteiten voor alle leeftijden, waaronder diverse speeltuinen, een subtropisch zwemparadijs met een apart peuterbad, een zonneterras en een supermarkt. Dit maakt het de perfecte plek voor een strandvakantie op een kindvriendelijke locatie.

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties zorgt een recreatieteam voor volop vermaak voor de kinderen, wat bijdraagt aan de gezellige en vriendelijke sfeer op de camping. Dit chalet is ideaal voor wie dicht bij de kust wil verblijven; het ligt op slechts een steenworp afstand van een uitgestrekt strand van 21 kilometer lang. Hier kunt u echt genieten van het strandleven! De accommodaties op gezinspark Julianahoeve zijn erg populair, dus wacht niet te lang met het boeken van dit luxe vakantiechalet voor 6 personen dichtbij het charmante Renesse, en beleef een fantastische strandvakantie in Zeeland.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 495,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede