Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2414 Vakantiehuis in Retranchement

Retranchement, Nederland

 

vz2414-vakantiehuis-in-retranchementvz2414-vakantiehuis-in-retranchementvz2414-vakantiehuis-in-retranchementvz2414-vakantiehuis-in-retranchementvz2414-vakantiehuis-in-retranchement
Favoriet 
 

v.a. 508

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2414 Vakantiehuis in Retranchement in Retranchement

4-persoons chalet aan zee op slechts 150 meter van het strand Cadzand-Bad

Op zoek naar een ontspannen uitje aan de Nederlandse kust? Kom en geniet van dit vakantiechalet in Retranchement/Cadzand-Bad, ideaal gelegen op slechts 150 meter van het strand. Dit is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte! 

Dit chalet biedt u de ideale uitvalsbasis om de veelzijdige regio te verkennen. Cadzand-Bad, bekend om zijn mooie stranden en heilzame zeelucht, is de perfecte plek voor liefhebbers van zon, zee en zand. Geniet van lange strandwandelingen, probeer diverse watersporten, of relax gewoon op het strand met een goed boek.

In de omgeving vindt u charmante steden zoals Knokke, Brugge, Sluis en Gent. Knokke is een stijlvolle badplaats bekend om zijn boetieks en kunstgalerijen, terwijl Brugge, met zijn middeleeuwse centrum, een romantische uitstraling heeft en rijk is aan geschiedenis en cultuur. Sluis combineert Nederlandse gezelligheid met Vlaamse flair, en Gent is een levendige stad bekend om zijn prachtige architectuur en bruisende nachtleven.

Dit chalet is comfortabel en modern ingericht, voorzien van alle gemakken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of een relaxte strandvakantie, hier vindt u het beste van beide werelden. Boek nu en bereid u voor op een onvergetelijke vakantie waarin ontspanning en avontuur hand in hand gaan! Dit chalet bevindt zich op een kindvriendelijke strandcamping. Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieprogramma aanwezig. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-09-2024 t/m 27-09-2024 (7 dagen) 1.475,-   Boek
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 895,-   Boek
Van 30-09-2024 t/m 04-10-2024 (4 dagen) 895,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede