Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rouveen

Rouveen, Nederland

 

groepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveengroepsaccommodatie-rouveen
Favoriet 
 

v.a. 1.674

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 48 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rouveen in Rouveen

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie met sauna en whirlpool is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met sauna en whirlpool


Deze ruime groepsaccommodatie beschikt over 24 tweepersoons slaapkamers. Er is een horeca keuken en een gezellige ruime woonruimte. De grote leefruimte biedt voldoende plaats voor jong en oud om  allemaal samen in één ruimte te verblijven. De grote zithoek is ruim en is voorzien van een grote flatscreen TV met digitenne en DVD speler. In de sauna kun je even lekker ontspannen en relaxen! Naast de sauna is zelfs een dompelbad gemaakt zodat je meteen na de hitte een verfrissend bad kunt nemen. Heerlijk om lekker tot je oren in het schuim van een warm bad te genieten! Aan de grote bar kun je gezellig met z'n allen wat drinken en bijkletsen! Ook is er genoeg speelvertier! Zo zijn er bijvoorbeeld een voetbaltafel, airhockeytafel, pooltafel en tafeltennistafel aanwezig. Laserguns zijn te huur voor €35,00 per dag

Samen wandelen door de natuur

De accommodatie ligt midden in de natuur, vlakbij de Weerribben. Heerlijk wandelen en fietsen. Het bezoeken van een musea, pretpark of zwembad. Dicht bij de steden o.a. Meppel, Zwolle en Giethoorn. Ook is het mogelijk om activiteiten te ondernemen bijv. paintball, steppen, stormbaan of huur een fluisterboot. 


 
Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen