Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Type C Wellness 4 persoons

Schoonloo, Nederland

 

type-c-wellness-4-persoonstype-c-wellness-4-persoonstype-c-wellness-4-persoonstype-c-wellness-4-persoonstype-c-wellness-4-persoons
Favoriet 
 

v.a. 356

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Type C Wellness 4 persoons in Schoonloo

Luxe wellness cube met sauna en sunshower direct aan de waterpartij

Verwen jezelf met een super-de-luxe verblijf in de Cube Wellness. Dit is ontspanning, rust en luxe ten top!
Deze luxe cube is geschikt voor maximaal 4 personen. De cube beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De luxe badkamer is voorzien van een douche met sunshower, toilet en infrarood sauna. In de berging is ruimte om uw fietsen te stallen.

Via de openslaande deuren in de woonkamer, komt u uit op het terras. Buiten op het ruime terras aan het water kunt u heerlijk vertoeven onder de luifel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.

Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.


Wij accepteren geen zakelijke boekingen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 09-09-2024 t/m 13-09-2024 (4 dagen) 440,-   Boek
Van 16-09-2024 t/m 20-09-2024 (4 dagen) 440,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

5 pers.
St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn