Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis voor 4 pers. inclusief boot, aan de rivier de Tjonger in Bantega, Friesland

Schoterzijl, Nederland

 

vakantiehuis-voor-4-pers-inclusief-boot-aan-de-rivier-de-tjonger-in-bantega-frieslandvakantiehuis-voor-4-pers-inclusief-boot-aan-de-rivier-de-tjonger-in-bantega-frieslandvakantiehuis-voor-4-pers-inclusief-boot-aan-de-rivier-de-tjonger-in-bantega-frieslandvakantiehuis-voor-4-pers-inclusief-boot-aan-de-rivier-de-tjonger-in-bantega-frieslandvakantiehuis-voor-4-pers-inclusief-boot-aan-de-rivier-de-tjonger-in-bantega-friesland
Favoriet 
     

    v.a. 453

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiehuis voor 4 pers. inclusief boot, aan de rivier de Tjonger in Bantega, Friesland in Schoterzijl

    Dit comfortabele vakantiehuis voor vier personen in Bantega is prachtig gelegen aan het water in Friesland, met een aluminium sloepje inbegrepen. Samen met twee andere huisjes bevindt deze woning zich op het terrein van restaurant 't Sluisje. De woning is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Stap in uw bootje en ontdek de schitterende omgeving van Bantega. Verken de uitgestrekte weilanden, rietlanden en bossen. Dit vakantiehuis is perfect voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Neem een verfrissende duik of beoefen watersporten op de Friese Meren. Voor een gezellig terrasje kunt u terecht in Lemmer, en ook het pittoreske Giethoorn ligt op korte afstand.

    De lichte woonkamer is voorzien van een comfortabele bank met chaise longue, fauteuil en televisie. In de zithoek staat een tafel met vier stoelen. De moderne keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, kookstel, koelkast en combimagnetron. Dit vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is ingericht met een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. De woning heeft vloerverwarming en er is een wasmachine en droger aanwezig. De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het terras, dat is voorzien van tuinmeubilair. Hier vindt u ook een stopcontact voor het opladen van elektrische fietsen. Bij slecht weer kan opladen onder dak geregeld worden. De tuin grenst aan het water, waar een aluminium sloepje voor u klaar ligt. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het huis, en extra auto's kunnen parkeren op het parkeerterrein achter het restaurant.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn