Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 2-persoons vakantiewoning met hottub aan de rand van de Veluwe in Wezep

Wezep, Nederland

 

luxe-2-persoons-vakantiewoning-met-hottub-aan-de-rand-van-de-veluwe-in-wezepluxe-2-persoons-vakantiewoning-met-hottub-aan-de-rand-van-de-veluwe-in-wezepluxe-2-persoons-vakantiewoning-met-hottub-aan-de-rand-van-de-veluwe-in-wezepluxe-2-persoons-vakantiewoning-met-hottub-aan-de-rand-van-de-veluwe-in-wezepluxe-2-persoons-vakantiewoning-met-hottub-aan-de-rand-van-de-veluwe-in-wezep
Favoriet 
     

    v.a. 290

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe 2-persoons vakantiewoning met hottub aan de rand van de Veluwe in Wezep in Wezep

    Ontdek het Veluwse Bakhuisje, een luxe vakantiewoning met hottub aan de rand van de Veluwe (Wezep). De vakantiewoning is geschikt voor maximaal twee volwassenen en één baby. De vakantiewoning is gesitueerd op een boerenterp en biedt een adembenemend vergezicht over de landerijen. Verscholen tussen Zwolle en Elburg vindt u het prachtige dorp Wezep, een fijn vertrekpunt om de afwisselende omgeving van de Veluwe te ontdekken. Bos, heide, water, polder en typerende dorpen en steden is wat deze omgeving kenmerkt. Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe. Fiets of wandel door uitgestrekte bossen, heidevelden en bezoek het Kröller-Müller Museum met een indrukwekkende kunstcollectie. Op circa 45 kilometer afstand bevindt zich Apeldoorn. Bezoek hier het voormalige koninklijke paleis met zijn prachtige tuinen en stijlvolle kamers of wandel tussen loslopende apen in de Apenheul.

    De woonkamer is ingedeeld met een zit- en eethoek, houtkachel en smart tv. De moderne keuken is volledig ingericht en voorzien van een vaatwasser, 2-pits-inductie-kookplaat, koelkast met vriesvak, Senseo koffieapparaat, combimagnetron met oven en een broodrooster. In het slaapgedeelte vindt u een tweepersoonsboxspringbed, nachtkastjes met leeslampjes en tevens een tweede smart tv. De badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche, föhn, wasmachine en vloerverwarming past goed bij de moderne inrichting van het verblijf. De vakantiewoning is daarnaast voorzien van airconditioning en zonnepanelen. Buiten heeft u een eigen privé terras onder de veranda. De hottub staat aangrenzend aan het terras en biedt ongetwijfeld extra ontspanning aan uw verblijf.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede