Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boomhuttent aan de Regge met privé sanitair | 6 personen

Zuna, Nederland

 

boomhuttent-aan-de-regge-met-prive-sanitair-6-personenboomhuttent-aan-de-regge-met-prive-sanitair-6-personenboomhuttent-aan-de-regge-met-prive-sanitair-6-personenboomhuttent-aan-de-regge-met-prive-sanitair-6-personenboomhuttent-aan-de-regge-met-prive-sanitair-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 314

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boomhuttent aan de Regge met privé sanitair | 6 personen in Zuna

Een boomhuttent met 'onmeunig' mooi Twents uitzicht over de Regge

Glamping is al gaaf, maar deze tent maakt het ook nog eens héél bijzonder. Een boomhuttent op één van de mooiste plekken van Twente, met een uitzicht op hoogte over de Regge en het Twentse landschap. Je kijkt honderden meters (en soms wel kilometers) weg. Je slaapt middenin de Twentse natuur. En dat met alle luxe dichtbij van zowel de boomhuttent als het 5 sterren ANWB vakantiepark. De tent is zo ingedeeld dat je beneden leeft en boven slaapt. Beneden heb je een compleet ingerichte keuken met woonkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers. 1 keer een 2-persoonskamer en 2 maal een kamer met 2 1-persoonsbedden. Dat maakt deze tent geschikt voor 6 personen. Je wilt deze tent eigenlijk niet uit vanwege de tent en het uitzicht, maar ga je dit dan toch dan maken we het extra comfortabel met al onze faciliteiten. Koken kun je zelf, maar je kunt ook van heerlijke lokale gerechten genieten in ons


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 20-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 373,-   Boek
Aankomst op 27-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 402,-   Boek
Aankomst op 04-04-2025 voor een 4-daagse vakantie 330,-   Boek
Aankomst op 11-04-2025 voor een 4-daagse vakantie 330,-   Boek
Aankomst op 09-05-2025 voor een 4-daagse vakantie 655,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet