Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Safaritent met privé sanitair | 8 personen

Zuna, Nederland

 

safaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personen
Favoriet 
 

v.a. 353

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Safaritent met privé sanitair | 8 personen in Zuna

Een échte mooie glampingtent voor je hele gezin

Glamping is fijn én al helemaal in deze mooie, luxe safaritent. Je hoeft alleen maar je koffers te pakken en je kunt genieten van een heerlijke vakantie. De safaritent is ruim en is geschikt voor 8 personen. In de tent is een badkamer met fijne regendouche en toilet. De keuken is volledig ingericht, zodat je lekker zelf kunt koken. Mocht je geen zin hebben om te koken kun je ook eten in ons (onze lievelingsplek!). Er is een slaapkamer voor 2 personen met een 2-persoonsbed, een kamer met een gezellige bedstee die via een trappetje te bereiken is, en kamer met 2-stapelbedden. De tent is van binnen ruim en heeft een ruime vlonder om lekker op te zitten. Buiten vind je een picknicktafel. Kom je binnenkort van elkaar genieten van slow living vakantie in Zuna? 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 20-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 373,-   Boek
Aankomst op 23-09-2024 voor een 7-daagse vakantie 569,-   Boek
Aankomst op 27-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 402,-   Boek
Aankomst op 27-09-2024 voor een 7-daagse vakantie 622,-   Boek
Aankomst op 30-09-2024 voor een 7-daagse vakantie 622,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn