Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

FIRSTPeak Aktivhotel Zauchensee

Altenmarkt, Oostenrijk

 

firstpeak-aktivhotel-zauchensee
Favoriet 
 

v.a. 215

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

FIRSTPeak Aktivhotel Zauchensee in Altenmarkt

Welkom bij het betoverende FIRSTpeak 4-sterrenhotel Zauchensee in Altenmarkt im Pongau, waar ontspanning en avontuur samenkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Geniet van luxe accommodaties, gastronomische hoogstandjes en een overvloed aan activiteiten, allemaal omringd door de adembenemende Zauchensee.De ruime kamers en suites zijn uitgerust met moderne voorzieningen en zijn van alle gemakken voorzien. Na een goede nachtrust kun je de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant, waar verse, lokale ingrediënten worden gebruikt om heerlijke gerechten te bereiden. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in het wellnesscenter, compleet met sauna, stoombad en een verwarmd binnenzwembad. Laat je verwennen met een ontspannende massage of geniet van een verfrissend drankje in onze gezellige hotelbar. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een avontuurlijke reis met vrienden, het FIRSTpeak Hotel

Welkom bij het betoverende FIRSTpeak 4-sterrenhotel Zauchensee in Altenmarkt im Pongau, waar ontspanning en avontuur samenkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Geniet van luxe accommodaties, gastronomische hoogstandjes en een overvloed aan activiteiten, allemaal omringd door de adembenemende Zauchensee.De ruime kamers en suites zijn uitgerust met moderne voorzieningen en zijn van alle gemakken voorzien. Na een goede nachtrust kun je de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant, waar verse, lokale ingrediënten worden gebruikt om heerlijke gerechten te bereiden. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in het wellnesscenter, compleet met sauna, stoombad en een verwarmd binnenzwembad. Laat je verwennen met een ontspannende massage of geniet van een verfrissend drankje in onze gezellige hotelbar.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een avontuurlijke reis met vrienden, het FIRSTpeak Hotel Zauchensee biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de Oostenrijkse Alpen.

Breng een ontspannen vakantie door in Zauchensee en neem actief deel aan enkele sportactiviteiten terwijl je daar bent. Hotel FIRSTpeak Zauchensee bevindt zich in het stadscentrum, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat de omgeving te bieden heeft. De dichtstbijzijnde bezienswaardigheid, Erlebnisburg Hohenwerfen, ligt op ongeveer 38 km afstand, en je kunt ook genieten van het openbare overdekte zwembad Erlebnistherme Amadé in Altenmarkt, op ongeveer 12 km afstand, voor zwemplezier ongeacht de weersomstandigheden. Verken de prachtige omgeving verder met een wandeling op het wandelpad direct bij onze accommodatie, dat uitnodigt tot ontspannen wandeltochten.

- Centrum Zauchensee: in het centrum
- Erlebenistherme Amadé in Altenmarkt: op ca. 12 km
- Erlebenisburg Hohenwefen: op ca. 38 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie
- Tegen betaling kun je parkeren in de privé parkeergarage van de accommodatie. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen


- Huisdieren zijn niet toegestaan

De modern ingerichte en comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over:
- kluisje, telefoon, minibar en tv
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Appartementen Lena

Op een heerlijk zonnige locatie in Gerlos liggen de ruime appartementen van Appartementen Lena. De appartementen zijn zeer geschikt voor families met kleine kinderen en voor liefhebbers van rust en natuur. De appartementen zijn voorzien van een moder..

Gerlos