Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Feriendorf Edelweiss

Mariapfarr, Oostenrijk

 

appartementen-feriendorf-edelweiss
Favoriet 
 

v.a. 88

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Feriendorf Edelweiss in Mariapfarr

Feriendorf Edelweiss is een luxe en modern 4-sterrenvakantiedorp met appartementen in het hoofdgebouw en luxe chalets in het familievriendelijke Mariapfarr. Geniet van de charme en rust van de boerderij en ontdek de omgeving van de mooie regio Lungau. Na een lange actieve dag in de bergen komt u tot rust in de sauna met panoramazicht. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, op de trampoline of in de speelkamer. De appartementen en chalets zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een fijn verblijf in Feriendorf Edelweiss. Volgens eerdere gasten heeft Feriendorf Edelweiss de hoge klantwaardering te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding, het vriendelijke personeel en de comfortabele appartementen en chalets.

Feriendorf Edelweiss is een luxe en modern 4-sterrenvakantiedorp met appartementen in het hoofdgebouw en luxe chalets in het familievriendelijke Mariapfarr. Geniet van de charme en rust van de boerderij en ontdek de omgeving van de mooie regio Lungau. Na een lange actieve dag in de bergen komt u tot rust in de sauna met panoramazicht. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, op de trampoline of in de speelkamer. De appartementen en chalets zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een fijn verblijf in Feriendorf Edelweiss.

Volgens eerdere gasten heeft Feriendorf Edelweiss de hoge klantwaardering te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding, het vriendelijke personeel en de comfortabele appartementen en chalets.

Feriendorf Edelweiss ligt op zo'n 1100 meter hoogte, aan de voet van het prachtige Fanningsgebergte in de Lungauer bergwereld. Deze rustige en nog onontdekte vakantieregio is een pareltje onder sportieve vakantiegangers en zeer geschikt voor families, vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding en diverse mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. Het grote netwerk van wandelpaden leidt u langs ruim 60 bergmeren en meer dan 70 berghutten voor een welverdiende tussenstop. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het Outdoor Parc Lungau, op ca. 2 minuten rijden voor een actieve dag vol plezier en avontuur.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1050 km

Afstanden vanaf Feriendorf Edelweiss in Mariapfarr:
- Centrum Mariapfarr: ca. 4 km
- Outdoor Parc Langau: ca. 850 m
- Samsunn Wellnesscenter: ca. 4 km

Bereikbaarheid
- Met de auto: Gratis parkeergelegenheid bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de parkeergarage van uw accommodatie. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen.

- U kunt bij boeking optioneel ontbijt reserveren.


Top vakantiehuizen in Oostenrijk

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten