Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gastauer

St. Gallenkirch, Oostenrijk

 

gastauergastauergastauergastauergastauer
Favoriet 
     

    v.a. 392

    • Beoordeeld met een 9.3

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Gastauer in St Gallenkirch

    4-daagse Autovakantie naar Gastauer in Silvretta Montafon

    Midden in het centrum van het gastvrije dorp St. Gallenkirch vind je het moderne appartementencomplex Gastauer. Ontdek Silvretta Montafon met het hele gezin. Door de hoogte van het skigebied is Montafon één van de meest sneeuwzekere gebieden van Oostenrijk. Voor iedere type wintersporter, van beginneling tot snowboarder, heeft de omgeving meer dan genoeg te bieden. Denk aan voldoende skischolen en snowpark Montafon. Op slechts 10 minuten lopen van Gastauer Apartments vind je de Grasjoch en Vallisera bergliften. Vind je dit te ver? Maak dan gebruik van de skibus. De bergliften brengen je tot hoog in de alpine wereld voor een actieve dag in de sneeuw.
    • Zwembad
    • Zwembad
    • Bar

    Top vakantiehuizen in Oostenrijk

    Hotel Elisabeth - Adults only

    Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

    Mayrhofen

    LEBENBERG Schlosshotel

    LEBENBERG Schlosshotel ligt hoog boven Kitzbühel en bied je schitterend uitzicht over deze mondaine stad en de omliggende bergen. Hier komt de magische historie van het slot samen met hedendaags comfort en faciliteiten. Te voet ben je binnen 10 min..

    Kitzbühel

    5 pers.
    Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

    Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

    Königsleiten

    4 pers.
    Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

    Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

    Gerlos