Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Garfrescha

St. Gallenkirch, Oostenrijk

 

hotel-garfrescha
Favoriet 
 

v.a. 243

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Garfrescha in St. Gallenkirch

Alpenhotel Garfrescha is een sfeervol 3-sterrenhotel op een spectaculaire locatie, geliefd vanwege de vriendelijke service en fijne halfpension formule. Iedere ochtend geniet je van het uitgebreide ontbijtbuffet waarnaar je er vervolgens op uit trekt. In de omgeving is er veel te beleven, maak een wandeling door het wandelgebied van Silvretta Montafon of ga zwemmen bij Mountain Beach Natursee. Neem ook eens deel aan de begeleide wandeling of mountainbiketour. Na een drukke dag neem je plaats in het restaurant voor het 3-gangenemenu en geniet je na van een dag vol nieuwe belevenissen. Gasten die je voor zijn gegaan hebben genoten van de uitstekende keuken en altijd vriendelijke personeel van Alpenhotel Garfrescha. Een ideale bestemming voor een actieve vakantie in de Alpen.

Alpenhotel Garfrescha is een sfeervol 3-sterrenhotel op een spectaculaire locatie, geliefd vanwege de vriendelijke service en fijne halfpension formule. Iedere ochtend geniet je van het uitgebreide ontbijtbuffet waarnaar je er vervolgens op uit trekt. In de omgeving is er veel te beleven, maak een wandeling door het wandelgebied van Silvretta Montafon of ga zwemmen bij Mountain Beach Natursee. Neem ook eens deel aan de begeleide wandeling of mountainbiketour. Na een drukke dag neem je plaats in het restaurant voor het 3-gangenemenu en geniet je na van een dag vol nieuwe belevenissen.

Gasten die je voor zijn gegaan hebben genoten van de uitstekende keuken en altijd vriendelijke personeel van Alpenhotel Garfrescha. Een ideale bestemming voor een actieve vakantie in de Alpen.

Unieke ligging omringd door torenhoge bergen op ca. 1500 m hoogte midden in het populaire wandelgebied van Silvretta Montafon. Direct vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes. In de nabije omgeving kun je diverse familievriendelijke uitstapjes ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan het buitenzwembad Aquarena in St. Gallenkirch of de Mountain Beach Natursee voor ontspanning en verkoeling. De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Met de diverse speelattracties, waaronder een waterroute met banden is zwemplezier gegarandeerd.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 870 km

Afstanden van Alpenhotel Garfrescha in St. Gallenkirch:
- Centrum van St. Gallenkirch: ca. 7 km.

Met de auto:
- Het hotel is hooggelegen en alleen in de zomer met een auto bereikbaar. Echter, je moet het laatste stuk via een smalle en steile weg om bij het hotel te komen. Een parkeerplaats is niet gegarandeerd. Indien je het laatste stuk niet wilt rijden, is er een service met de stoeltjeslift/kabelbaan:
- Je kunt gratis bij het dalstation parkeren op het parkeerterrein van Sport2000. Je bagage kan tegen een kleine vergoeding met de speciale bagagelift naar boven. Zelf ga je met de stoeltjeslift.
- Tegen betaling kun je bij het hotel parkeren op de privé parkeerplaats, ca. € 5 p.a.p.d. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen. Indien er bij het hotel geen plek beschikbaar dan dien je alsnog bij het dalstation te parkeren.

Je verblijft op basis van halfpension met:

- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Lunchpakket (zelf te maken van het ontbijtbuffet)
- Kleine namiddag snack
- 'S avonds een 3-gangenmenu of buffet inclusief saladebuffet
- Kindermenu is op aanvraag mogelijk (ter plaatse te vermelden)

Alpenhotel Garfrescha beschikt over eenvoudige, maar nette ingerichte kamers. Alle kamer zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Radio
- Badkamer met bad of douche en toilet.

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos