Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel ADAPURA Wagrain

Wagrain, Oostenrijk

 

hotel-adapura-wagrain
Favoriet 
 

v.a. 1.504

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel ADAPURA Wagrain in Wagrain

Geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Hotel ADAPURA Wagrain. Dit hotel biedt alles voor een onbezorgde vakantie. Op slechts 100 meter van de skilift sta je 's ochtends na het ontbijt zó op de piste en aan het einde van de dag ski je direct terug naar het hotel. Waar je na een intensieve dag op de piste heerlijk kunt ontspannen in grote wellness (ca. 1000 m²) of de spieren loszwemmen in het binnenzwembad van het hotel. Terwijl jij een geniet van een drankje aan de bar kunnen de kleinsten zich vermaken in de speelruimte en kan je tiener chillen in de game-ruime of genieten van een toffe film in de filmzaal.

Geniet van een heerlijke wintersportvakantie in Hotel ADAPURA Wagrain. Dit hotel biedt alles voor een onbezorgde vakantie. Op slechts 100 meter van de skilift sta je 's ochtends na het ontbijt zó op de piste en aan het einde van de dag ski je direct terug naar het hotel. Waar je na een intensieve dag op de piste heerlijk kunt ontspannen in grote wellness (ca. 1000 m²) of de spieren loszwemmen in het binnenzwembad van het hotel.
Terwijl jij een geniet van een drankje aan de bar kunnen de kleinsten zich vermaken in de speelruimte en kan je tiener chillen in de game-ruime of genieten van een toffe film in de filmzaal.

Hotel ADAPURA Wagrain ligt naast de piste, op ca. 100 meter van de skilift Grafenbergexpress.
Een skischool bevindt zich direkt in het hotel.
Het centrum van Wagrain ligt op ca. 500 meter van het hotel. Winkels, café en restaurants vind je op ca. 200 meter van het hotel.


- Grafenberg-bahn: ca. 100 m
- Centrum van Wagrain: ca. 500 m
- Winkel, café, restaurants ca. 200 m
- Skischool en skiverhuur: ca. 100 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie, indien beschikbaar ook gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage.
- Er zijn laadpunten aanwezig voor elektrische auto's.

Met het vliegtuig:
- Indien je deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie en v.v. niet inbegrepen. Deze kun je later in het boekingsproces optioneel bijboeken.

Je verblijft in Sporthotel Wagrain op basis van logies en ontbijt of halfpension verzorging met o.a.:
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Indien je halfpension boekt:
- 's Middags een kleine snack
- 's Avonds diner in een van de drie buffetrestaurants.

De kamers in Hotel ADAPURA Wagrain zijn stijlvol ingericht. Alle kamers zijn voorzien van:
- tv
- telefoon
- kluisje
- minibar (niet gevuld)
- badkamer met douche, cosmetische spiegel, föhn en gescheiden toilet
- balkon of terras

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten