Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vital Landhotel Schermer

Westendorf, Oostenrijk

 

vital-landhotel-schermervital-landhotel-schermervital-landhotel-schermervital-landhotel-schermervital-landhotel-schermer
Favoriet 
 

v.a. 564

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vital Landhotel Schermer in Westendorf

4-daagse Autovakantie naar Tirol bij Vital Landhotel Schermer

Bij Vital Landhotel Schermer, een gemoedelijk hotel in Westendorf, ben je omringd door de Kitzbüheler Alpen. Het is de ideale plek voor een wintersportvakantie. De skipistes van het Wilder Kaiser-Brixental gebied liggen vlakbij en de skipas is inbegrepen. Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Daarom heeft Vital Landhotel Schermer wellnessfaciliteiten en zwembaden. Je verblijft hier op basis van halfpension dus wordt iedere dag verwend met lekkere gerechten uit de regio.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

Appartementen Lena

Op een heerlijk zonnige locatie in Gerlos liggen de ruime appartementen van Appartementen Lena. De appartementen zijn zeer geschikt voor families met kleine kinderen en voor liefhebbers van rust en natuur. De appartementen zijn voorzien van een moder..

Gerlos