Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Canarische Eilanden Marella Explorer

Arrecife, Portugal

 

8-dg-cruise-canarische-eilanden-marella-explorer8-dg-cruise-canarische-eilanden-marella-explorer8-dg-cruise-canarische-eilanden-marella-explorer8-dg-cruise-canarische-eilanden-marella-explorer8-dg-cruise-canarische-eilanden-marella-explorer
Favoriet 
     

    v.a. 1.143

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Canarische Eilanden Marella Explorer in Arrecife

    8-daagse Vakantie naar Canarische Eilanden bij 8 dg cruise Canarische Eilanden Marella Explorer

    Stap aan boord van de Marella Explorer voor een betoverende cruise langs de juwelen van de Atlantische Oceaan; de Canarische Eilanden. De cruise vertrekt vanaf het levendige Gran Canaria, waarna je koers zet naar Fuerteventura's uitgestrekte stranden en Lanzarote's unieke vulkanische landschappen. Ontdek Madeira's weelderige natuur en de charmante straatjes van Funchal. La Palma biedt een serene ontsnapping, terwijl Tenerife je verwelkomt met de majesteit van de Teide. Ter afronding brengt de Marella Explorer 2 je terug naar Gran Canaria, vol met herinneringen aan een reis gevuld met natuurlijke schoonheid en culturele schatten. Een onvergetelijk avontuur waar elke bestemming zijn eigen verhaal vertelt!
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 11-01-2025 voor een 8-daagse vakantie 1.143,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Portugal

    Appartementen Cerro Mar Atlantico

    Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

    Albufeira

    Pestana Viking Beach & Golf Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging () Ligging: Pestana Viking Beach & Golf Resort * Gelegen op een klif * Op ca. 100 meter ..

    Armacao de Pera

    Appartementen Colina Village

    Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

    Carvoeiro