Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dunamar

Monte Gordo, Portugal

 

dunamardunamardunamardunamardunamar
Favoriet 
 

v.a. 353

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dunamar in Monte Gordo

De 4-sterrenaccommodaties van Dunamar hebben alles voor een ontspannen zonvakantie aan de kust van Monte Gordo. In de Algarve-regio ligt het geweldige zwembad op je te wachten. De unieke vorm en de rustgevende sfeer op het zonneterras geven je alles voor jouw zonnige tijd met je partner. Toe aan wat meer zand aan je voeten? Loop eenvoudig op je slippers van het zonneterras naar de bedden aan het strand. Duik afwisselend in het comfortabele zwembadwater of in de golvende zee. Hier beleef je de eindeloze kuststreek van Monte Gordo op zijn best. Na een dag vol zon, zee en vakantiegeluk; zijn de comfortabele appartementen een oase van rust. Stap elke ochtend met frisse energie je bed uit. Helemaal klaar om een nieuwe dag Monte Gardo mee te maken! Wanneer kom jij met partner of met het hele gezin naar Dunamar? Boek snel jouw verblijf.
  • Zwembad Apart kinderbad Fitnessruimte Parkeerplaats Bagageruimte WiFi Speeltuin Zonneterras Receptie Kluisje
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 01-12-2024 353,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Pestana Viking Beach & Golf Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden () * Verzorging () Ligging: Pestana Viking Beach & Golf Resort * Gelegen op een klif * Op ca. 100 meter ..

Armacao de Pera

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro