Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boreal

Alcúdia, Spanje

 

borealborealborealborealboreal
Favoriet 
     

    v.a. 1.131

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Boreal in Alcudia

    Mooi huis aan zee gelegen in Marina Manresa, Alcudia, met een capaciteit voor 8 personen.

    Dit ruime huis ligt zeer dicht bij de zee en is ideaal voor wie op zoek is naar een vakantie aan de kust met alle comfort. De buitenkant van het huis is klaar om te genieten van ontspannende avonden buiten dankzij de veranda die is ingericht met fauteuils en een bank. Er staat ook een barbecue klaar om te worden gebruikt om heerlijke maaltijden te bereiden om buiten te eten. Er is ook een buitendouche, perfect voor de terugkeer van een dag op de nabijgelegen stranden.

    Als u het rustieke interieur binnengaat, verdeeld over twee verdiepingen, vindt u de ruime woon-eetkamer op dubbele hoogte. In de woonkamer staat een bank en 4 fauteuils, perfect voor alle gasten om te genieten van een filmavond op de Smart TV. Als het tijd is om te eten, is er een eethoek waar u kunt genieten van de heerlijke gerechten die worden bereid in de vitrokeramische keuken, uitgerust met al het benodigde keukengerei voor uw verblijf. De eerste verdieping eindigt met een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden voorzien van een kledingkast en airconditioning, en een complete badkamer met ligbad. Als we de trap opgaan, bereiken we de eerste verdieping waar de drie overige slaapkamers van het huis zich bevinden, twee met twee eenpersoonsbedden en de laatste met een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van kasten en airconditioning om uw verblijf in de zomer verfrissender te maken. Ten slotte geeft een complete badkamer met ligbad service aan deze eerste verdieping. Het huis beschikt over een wasmachine en als u met baby's reist, heeft u een kinderbedje en kinderstoel tot uw beschikking.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca