Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Garbi

Algaida, Spanje

 

son-garbison-garbison-garbison-garbison-garbi
Favoriet 
     

    v.a. 971

    • Max. 2 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Garbi in Algaida

    Dit charmante huisje is gelegen in Algaida, een rustige zone in het centrum van Mallorca en is comfortabel geschikt voor 2 personen.
    Deze woning beschikt over een privé chloorzwembad van 9 x 4 m met een diepte variërend van 0,90 m tot 2,10 m. Het is omgeven door een terras met ligstoelen en een buitendouche en u zult genieten van een prachtig uitzicht over het platteland. Als u graag buiten kookt, kunt u uw geliefden verrassen met een smakelijke barbecue. Dit huis heeft twee veranda's waar u heerlijk buiten kunt eten. Het perceel is zeer groot zodat uw kinderen kunnen spelen.


    Het charmante interieur zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste moment thuis voelt. De stenen muren en antieke elementen, zoals de oude fontein, geven de zit-eetkamer een warme uitstraling. Daar kunt u een film kijken op de satelliet-tv, naar muziek luisteren of een goed boek lezen bij de open haard. Er is ook airconditioning. De wasserette bevindt zich op het terras en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Dit prachtige huis biedt een slaapkamer met een tweepersoonsbed die is voorzien van airconditioning. Boven is er een loft met twee eenpersoonsbedden, ook met airconditioning. Deze loft staat open voor de woon-eetkamer en is toegankelijk via een trap. Wat de badkamers betreft, beschikt het huis over een badkamer met douche en een bidet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca