Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Garriga Den Garau

Ariany, Spanje

 

sa-garriga-den-garausa-garriga-den-garausa-garriga-den-garausa-garriga-den-garausa-garriga-den-garau
Favoriet 
     

    v.a. 3.585

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Garriga Den Garau in Ariany

    Geniet van de rust van het platteland in deze moderne en stijlvolle villa met privézwembad -met geïntegreerde jacuzzi- en prachtig uitzicht over het eiland. Het heeft een capaciteit voor 8 gasten.
    De buitenkant van het huis is ontworpen om het geweldige uitzicht te kunnen bewonderen terwijl u zwemt in het waterzoutzwembad - dat 11 x 4 meter meet en een diepte heeft tussen 1 en 1,90 meter -, ontspan in de geïntegreerde jacuzzi - alleen koud water-, zonnen op de 6 ligstoelen of op het Balinese bed, of genieten van een heerlijke barbecue op de veranda. De grote tuin is ook perfect voor kinderen om te spelen. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het interieur combineert een moderne en comfortabele stijl met meer traditionele architectonische elementen zoals de stenen muren. Alle kamers bevinden zich op de begane grond, de grote woon-eetkamer-keuken de hoofdrolspeler van het huis. Hier kunt u satelliet-tv kijken, koken op de keramische kookplaat en samen lunchen terwijl u toch van het uitzicht geniet. Het huis biedt 4 slaapkamers -2 met een tweepersoonsbed en de andere 2 met twee eenpersoonsbedden-. Twee van hen hebben een en-suite badkamer met douche. Er is ook nog een badkamer met een douche en een toilet. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Tot slot zijn er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar als u met uw baby reist, evenals 4 ventilatoren. En er zijn screen-rolgordijnen om te beschermen tegen de zonnestralen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje