Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Pastor

Artà, Spanje

 

son-pastorson-pastorson-pastorson-pastorson-pastor
Favoriet 
     

    v.a. 2.167

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Pastor in Arta

    Prachtige finca met privézwembad in Artà voor maximaal 10 personen.

    Dit landgoed ligt in een idyllische landelijke omgeving en biedt een uitgestrekt buitenterrein. Met nadruk op het prachtige zwembad van 12x8 meter met een variabele diepte van 1,20 tot 2,50 meter en comfortabele ligstoelen voor ontspanning. Het landgoed nodigt uit tot het creëren van onvergetelijke momenten en biedt een barbecue waar u met familie of vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden. Met een rustige en natuurlijke sfeer wordt dit pand een perfect toevluchtsoord om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en uzelf onder te dompelen in de schoonheid van het plattelandsleven.

    Dit charmante huis met twee verdiepingen biedt binnen een warme en lichte sfeer. Uitgerust met centrale verwarming op gas, zorgt het voor comfort het hele jaar door. Op de begane grond is er een aparte eetkamer en een gezellige woonkamer met een Smart TV en twee comfortabele banken. De aparte keuken beschikt over een moderne inductiekookplaat en is volledig uitgerust voor het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast is er op deze verdieping een badkamer met douche. Op de eerste verdieping nodigt een woonkamer uit tot ontspanning met een goed boek. De hoofdslaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, kledingkast en een en-suite badkamer met ligbad en douche, met directe toegang tot de tuin via een trap. Vier kamers met elk twee eenpersoonsbedden, kledingkasten (sommige gedeeld) en twee met toegang tot het terras, bieden gezellige plekken om uit te rusten. Een complete badkamer completeert deze verdieping. Verder beschikt de woning over praktische voorzieningen zoals een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor degenen die met een baby reizen, is er de mogelijkheid om een wieg en kinderstoel ter beschikking te stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje