Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Altes

Biniaraix, Spanje

 

can-altescan-altescan-altescan-altescan-altes
Favoriet 
     

    v.a. 1.321

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Altes in Biniaraix

    Dit vakantiehuis ligt op een van de mooiste plekjes midden in het Tramuntana gebergte, in Biniaraix, in het westen van Mallorca, en verwelkomt 6 personen.

    Deze chique villa ligt op een droomachtige locatie, omringd door de bergen, en beschikt over een koel chloorzwembad van 8 m x 4 m met een diepte variërend van 1,4 m tot 1,9 m. Bij het zwembad kun je achterover leunen op een van de zes ligstoelen en genieten van een luie middag of een heerlijke BBQ op het terras. Het perceel is omheind en heeft een tuin met sinaasappelbomen en afhankelijk van het seizoen kun je genieten van vers sap.

    Het interieur is ingericht met rustieke elementen verzacht door zachte kleuren. De zitkamer heeft een romantische open haard en satelliet-tv. De keuken met gasfornuis laat niets te wensen over. Naast de keuken ligt de eetkamer, een comfortabele ruimte om van maaltijden te genieten. Deze kamer geeft toegang tot de wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een slaapkamer met twee aparte bedden op de eerste verdieping. Wat de badkamers betreft, is er een toilet op de begane grond, een bad met bad en een andere met een douche op de eerste verdieping. Dit fantastische huis is geschikt voor beide seizoenen, want het is uitgerust met airconditioning in de zitkamer, de eethoek en alle drie de slaapkamers voor de zomer en centrale verwarming voor de koudere maanden.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca