Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Raco

Caimari, Spanje

 

es-racoes-racoes-racoes-racoes-raco
Favoriet 
     

    v.a. 1.287

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Raco in Caimari

    Welkom in dit prachtige rustieke huis in het dorp Caimari, geschikt voor maximaal 6 gasten. De buitenkant van deze prachtige woning is ontworpen voor je ultieme ontspanning. Het terras beschikt over een chloorzwembad van 5m x 3,5m met een diepte variërend van 0,7m tot 1,4m, en 6 ligstoelen perfect om van de zon te genieten. De barbecueplaats is ideaal om buiten te eten met je gezelschap, en een extra terras op de eerste verdieping biedt een adembenemend uitzicht.

    Het huis van 140 m² is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vind je een ruime woon-eetkamer met open haard en airconditioning, perfect voor lange avonden. Op deze verdieping is ook een slaapkamer met airconditioning en een tweepersoonsbed. De aparte gaskeuken is volledig uitgerust voor je kookcomfort. Er zijn twee badkamers op dit niveau, een met een douche en de andere met een bad. Boven is er nog een woonkamer en twee slaapkamers met airconditioning. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, terwijl de andere twee eenpersoonsbedden heeft. Het huis heeft een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en draagbare radiatoren. Als je met een baby reist, zijn er een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje