Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pedra Viva (Cala Bona)

Cala Bona, Spanje

 

pedra-viva-cala-bonapedra-viva-cala-bonapedra-viva-cala-bonapedra-viva-cala-bonapedra-viva-cala-bona
Favoriet 
     

    v.a. 1.761

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pedra Viva (Cala Bona) in Cala Bona

    Welkom in deze prachtige villa met privézwembad die 6 gasten verwelkomt voor een ontspannen vakantie in Cala Bona.

    De uitgebreide buitenkant van de villa valt op door de goed onderhouden tuin, waar u een chloorzwembad van 10 meter lang en 4 meter breed vindt, met een diepte variërend van 0,80 meter tot 1,55 meter. Er is een parasol en bomen waar u heerlijk kunt ontspannen in de schaduw van de ligstoelen. Voordat u het huis binnengaat, is er een barbecue en een gemeubileerde veranda waar u met uw metgezellen buiten kunt barbecueën.

    Het gezellige interieur van het huis, verdeeld over één verdieping, begint met de woonkamer, uitgerust met open haard en Smart TV, perfect om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen. De eetkamer, die in open verbinding staat met de woonkamer, creëert een vloeiende en comfortabele ruimte om momenten met uw metgezellen te delen. De keuken met keramische kookplaat is volledig uitgerust met al het benodigde keukengerei om heerlijke huisgemaakte maaltijden te bereiden. Als het tijd is om te slapen, zijn er 3 slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en de derde met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met ligbad. Een tweede badkamer met douche bedient de rest van het huis. Indien u met een baby reist, zijn een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Ten slotte heeft het huis een wasruimte geïntegreerd in de keuken, uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank voor meer comfort tijdens uw verblijf.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta