Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Ferrer (Cala D'or)

Cala d Or, Spanje

 

can-ferrer-cala-dorcan-ferrer-cala-dorcan-ferrer-cala-dorcan-ferrer-cala-dorcan-ferrer-cala-dor
Favoriet 
     

    v.a. 2.504

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Ferrer (Cala D'or) in Cala d Or

    Dit huis, gelegen in het pittoreske kustgebied van Cala d'Or, biedt een idyllisch toevluchtsoord voor maximaal 8 personen. Met zijn eigen tuin en zwembad is het de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee.

    De buitenkant van het huis is een oase van rust en privacy. U kunt genieten van een verfrissende duik in het zwembad van 7x4 meter, omgeven door een prachtig onderhouden gazon. De veranda is perfect om buiten te dineren. Dankzij de ingebouwde barbecue kunt u gezellige culinaire avonden organiseren, terwijl de ligstoelen ideaal zijn om te genieten van de zon of te genieten van een goed boek bij het zwembad. Voor wat vermaak is er een pooltafel en een tafeltennistafel voor spannende momenten met uw dierbaren. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Binnen biedt het gezellige huis met twee verdiepingen alle comfort voor een aangenaam verblijf. De woonkamer is voorzien van een charmante open haard, een smart-tv en satellietzenders, ideaal voor ontspannende avonden. De aparte eetkamer is ideaal om met familie of vrienden te genieten van een maaltijd. De keuken, volledig uitgerust met een inductiekookplaat, biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. De accommodatie beschikt over 4 slaapkamers, allemaal met airconditioning. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche en twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Nog een badkamer met douche completeert deze verdieping. De bovenverdieping is bereikbaar via een buitentrap, waar u nog een slaapkamer vindt met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche. Als u met een baby komt, kunnen wij u voorzien van een wieg en een kinderstoel. Het huis heeft ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje