Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rocador

Cala d'Or, Spanje

 

rocadorrocadorrocadorrocadorrocador
Favoriet 
 

v.a. 603

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Rocador in Cala Dor

Het adults only Hotel Rocador ligt aan misschien wel de mooiste baai van Mallorca, de Cala Gran. In dit 4-sterrenhotel in de badplaats Cala Dor geniet je van een ontspannen zonvakantie, met topfaciltiteiten. Je logeert in moderne kamers met frisse kleuren en in de tuin kun je heerlijk luieren op het zonneterras of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Binnen no time sta je met je tenen in het zand van een van de mooiste stranden van het eiland. Zin in wat reuring? Dan wandel je zo naar het centrum van Cala d'Or. Hotel Rocador beschikt daarnaast over een restaurant waar je geniet van culinaire verrassingen. Kortom, vakantie zoals vakantie bedoeld is! Zin in een heerlijke strandvakantie op een van de mooiste plekken van Mallorca? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Rocador!
  • Zwembad Zandstrand Wellness Sauna Fitness Massage Restaurants WiFi Wasservice Zonneterras
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-10-2024 603,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje