Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sol I Vent

Cala Llombards, Spanje

 

sol-i-ventsol-i-ventsol-i-ventsol-i-ventsol-i-vent
Favoriet 
     

    v.a. 2.265

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sol I Vent in Cala Llombards

    In de bevoorrechte urbanisatie van Cala Llombards en op slechts 650 meter van de paradijselijke baai, verwelkomt dit prachtige zomerhuis 8 gasten.
    Onder de buitenruimtes zijn twee veranda's en een grote patio perfect geschikt voor de verschillende plannen en momenten om van te genieten in uw dagelijks leven. De achterporch garandeert een goede start in de ochtend met een heerlijk ontbijt voordat u naar het strand gaat of gewoon lekker thuis een boek leest in de charmante chill out area. 's Middags nodigt een prachtige ingebouwde barbecue uit om een goed barbecuefeest te bereiden en vervolgens de middag en, wie weet, tot in de vroege uurtjes door te brengen met lachen en genieten van een glas wijn op een van de buitenbanken .

    Het huis heeft een uitgesproken charme en karakter dankzij de unieke bouwstijl, waarin traditionele en moderne elementen naadloos in elkaar overgaan. Als je binnenstapt, tref je een ruime woonkamer met airconditioning, perfect om satelliet-tv te kijken of gewoon te ontspannen. Een grote boog verbindt de woonkamer met het eetgedeelte en de keuken. De keuken heeft een keramische kookplaat en oven voor het bereiden van heerlijke maaltijden, met directe toegang tot de eethoek of veranda voor gemakkelijk serveren. De keuken is goed uitgerust met alle benodigdheden om comfortabel te koken. De aangrenzende wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Het huis heeft vier slaapkamers: drie met tweepersoonsbedden en één met twee eenpersoonsbedden die gecombineerd kunnen worden indien nodig. Er zijn ook twee badkamers, beide met douche. Als je met je baby reist, kunnen we maximaal twee babybedjes en twee kinderstoelen leveren. De kamer is uitgerust met vijf ventilatoren om je comfort te garanderen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta