Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartamentos Morito

Cala Millor, Spanje

 

apartamentos-moritoapartamentos-moritoapartamentos-moritoapartamentos-moritoapartamentos-morito
Favoriet 
 

v.a. 443

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Apartamentos Morito in Cala Millor

Elegantie, comfort en een heerlijk strand op loopafstand: Hotel Morito heeft het allemaal! Het is een van de best beoordeelde hotels in Cala Millor. Dat is niet zo gek, want in de stijlvolle kamers en appartementen van dit 4-sterrenhotel voel je je direct thuis. Sommige kamers bieden zelfs zeezicht, waardoor je gelijk in de stemming komt om het buitenleven te ontdekken. Over buiten gesproken: hotel Morito heeft een prachtige tuin met zwembaden, comfortabele loungebedden en fijne terrassen waar je een drankje kunt drinken. Ben jij de zonliefhebber die zich hier wel zou vermaken? Boek dan nu jouw verblijf bij Hotel Morito en vlieg mee naar Mallorca!
  • Zwembaden Kinderzwembad Wellness Sauna Animatie Fitnessruimte Hamam Whirlpool Restaurants Parkeerplaats
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-10-2024 443,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca