Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Iberostar Waves Cala Millor

Cala Millor, Spanje

 

iberostar-waves-cala-milloriberostar-waves-cala-milloriberostar-waves-cala-milloriberostar-waves-cala-milloriberostar-waves-cala-millor
Favoriet 
 

v.a. 334

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Iberostar Waves Cala Millor in Cala Millor

Op zoek naar een van de meest betoverende plekken op Mallorca, waar je samen met je geliefde een onvergetelijke, zorgeloze tijd doorbrengt? Welkom bij het Adults-only 4-sterrenhotel Cala Millor, waar de magie van het hotel je overvalt zodra je de lobby binnenstapt. Hier voel je meteen de moderne ambiance van het hotel, met zijn ruime en stijlvolle bar bij binnenkomst. Laat je onderdompelen in deze moderne elegantie. Aan het zonneterras wacht het kristalheldere zwembad op je, met een panoramisch uitzicht over de betoverende Middellandse Zee. In de luxe spa, is waar je al je overgebleven zorgen van je af laat glijden. Kom tot rust in de sauna van Cala Millor, om daarna het comfortabele binnenzwembad in te duiken. Voor meer actie, gooi je die hartslag omhoog in de fitnessruimte.  Een-en-al comfort en stijl, hier in Cala Millor. Twijfel niet langer; reserveer nu jouw reis naar dit stukje paradijs op Mallorca.
  • Binnenzwembad Zandstrand Wellness Sauna Animatie Fitnessruimte Massage Snackbar Duiken WiFi
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-12-2024 334,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje