Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Maniga

Cala Millor, Spanje

 

sa-manigasa-manigasa-manigasa-manigasa-maniga
Favoriet 
     

    v.a. 928

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Maniga in Cala Millor

    Dit verbazingwekkende appartement ligt op de allereerste lijn van het strand van Cala Millor en verwelkomt 4 gasten.

    Denkt u dat er een betere plek is om een aangename en rustige vakantie door te brengen dan in dit geweldige appartement met uitzicht op zee? Het terras nodigt u uit voor een smakelijk ontbijt met vers geperste sinaasappels, toast of een goede koffie terwijl u luistert en kijkt naar de soepele beweging van de golven en de eerste zonnestralen die erop schijnen. Nadat u uw energie heeft aangevuld en de zon al op de perfecte plek staat om heerlijk te zonnebaden op het zand of een verfrissende duik te nemen, kunt u slechts een paar stappen lopen en het gewoon doen!

    Dit appartement op de 3e verdieping, met lift, heeft een comfortabele en grote woon-eetkamer, waar u kunt ontspannen terwijl u TV-SAT kijkt of samen kletst na een leuke dag op het strand of na het eten of dineren aan de eettafel. Vanuit hier heeft u toegang tot de keuken welke is voorzien van een keramische kookplaat en alle benodigdheden om met plezier te koken. Op dezelfde manier heeft u toegang tot de wasruimte die ook is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Qua rust zijn er twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; Ze zijn allebei voorzien van een kledingkast en airconditioning. Bovendien heeft een van de slaapzalen ook ruimte om een kinderbedje en een kinderstoel toe te wijzen, mocht u dat nodig hebben. Ten slotte wordt de accommodatie compleet gemaakt met een badkamer met douche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta