Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Diamant en hotel

Cala Ratjada, Spanje

 

diamant-en-hoteldiamant-en-hoteldiamant-en-hoteldiamant-en-hoteldiamant-en-hotel
Favoriet 
 

v.a. 454

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Diamant en hotel in Cala Ratjada

Bienvenido bij Aparthotel Diamant! Deze geliefde 4-sterren accommodatie ligt op het Spaanse eiland Mallorca, in de rustige omgeving van Cala Ratjada. Zon en gezelligheid zijn binnen handbereik, want je bevindt je op slechts een paar minuten lopen van het strand en centrum. Een fijne locatie dus, al zijn de ruime zwembaden van het hotel óók een uitstekende plek om je vakantiedagen door te brengen. Of wat dacht je van een dagje spa? Zoals de naam van het hotel al belooft, voel jij je straks weer fonkelend en stralend nieuw. Dat klinkt goed toch? Boek dan snel jouw vakantie bij Diamant Aparthotel!
  • Zwembaden Spa Sauna Animatie Fitnessruimte Massage Stoombad Jacuzzi Restaurants Volley
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-03-2025 454,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje