Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa De Piedra

Campanet, Spanje

 

casa-de-piedracasa-de-piedracasa-de-piedracasa-de-piedracasa-de-piedra
Favoriet 
     

    v.a. 992

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa De Piedra in Campanet

    Omringd door een klein romantisch bos ontdekt u de schoonheid en het comfort van een huis dat uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken.
    Deze gezellige villa van één verdieping met een oppervlakte van 70m2 beschikt over 2 slaapkamers; ideaal voor koppels met kinderen of kleine groepen vrienden. Eén van de slaapkamers is voorzien van een tweepersoonsbed; de tweede is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden. Er is 1 badkamer met douchecabine (inloopdouche).

    De woning heeft geen tuin met gazon; er is een natuurlijke tuin met bomen en een ruim terras (ca. 110 m2), een tafel en stoelen. Het chloorbad met een afmeting van 6 meter x 5 meter is de perfecte plek voor alle zonaanbidders onder jullie. Het zwembad is een echt juweel en past perfect in het landschap. Er zijn 4 ligstoelen en een parasol. Het zwembadgedeelte, het terras en het hele perceel liggen romantisch omgeven door een klein bos; wat betekent dat het een zeer rustige en besloten plek is. Er zijn ook dieren in de buurt van de villa en “Miquelet”, de vriendelijke ezel, verwelkomt al zijn gasten.

    Er zijn 2 ingangen vanaf het terras naar het huis, één naar de keuken en de tweede naar de woonkamer, die is uitgerust met een gezellige bank, een eettafel met 6 stoelen en een satelliet-tv. De open keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw vakantie: een broodrooster, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, elektrische oven, vitrokeramische kookplaat, koelkast, bijkeuken en nog veel meer. Uiteraard is er ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Voor het winterseizoen is het huis voorzien van centrale verwarming. Huisdieren zijn op aanvraag, vraag dit vooraf! De slaapkamers zijn elk voorzien van een plafondventilator en er is een extra staande ventilator.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca