Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Antonia

Can Picafort, Spanje

 

antoniaantoniaantoniaantoniaantonia
Favoriet 
     

    v.a. 2.566

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Antonia in Can Picafort

    Gelegen in Can Picafort en zeer dicht bij de zee, biedt dit prachtige huis met drie verdiepingen een idyllisch toevluchtsoord voor maximaal zes personen.

    Buiten bieden de drie terrassen ruimtes om te ontspannen en te genieten van het mediterrane klimaat. Op het terras op de begane grond kunt u buiten genieten van uw maaltijden, zonnebaden of ontspannen met een drankje na een dag op het strand. Het pand heeft nabijgelegen buren, wat zorgt voor een gezellige maar toch verbonden ervaring met de lokale omgeving.

    Binnen wordt de charme voortgezet met een lichte woonkamer uitgerust met airconditioning en Smart TV, terwijl het eetgedeelte dat open is naar de woonkamer een gezellige sfeer biedt voor het delen van maaltijden. De keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, samen met de aparte wasruimte, zorgen voor een comfortabel en prettig verblijf. De drie slaapkamers, allen op de eerste verdieping, zijn voorzien van airconditioning en kasten. De eerste heeft een tweepersoonsbed en de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden. Er is op elke verdieping een badkamer, beide met douche en op de bovenste verdieping vindt u een toilet en een terras met prachtig uitzicht. Ten slotte kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje