Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bosset Platja

Can Picafort, Spanje

 

bosset-platjabosset-platjabosset-platjabosset-platjabosset-platja
Favoriet 
     

    v.a. 1.690

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bosset Platja in Can Picafort

    Dit appartement met twee verdiepingen ligt zeer dicht bij het strand van Can Picafort en biedt comfort voor 10 gasten.

    Dit appartement ligt op slechts 30 meter van het strand van Can Picafort en is perfect voor degenen die willen genieten van de prachtige stranden van Mallorca. Buiten biedt het gemeubileerde terras ruimte om te genieten van het mediterrane klimaat en de sfeer van het dorp Can Picafort. Met een tafel en een parasol om u tegen de zon te beschermen, kunt u genieten van een goed ontbijt in de open lucht.

    Het interieur is verdeeld over twee volledig uitgeruste verdiepingen en biedt een ruim en comfortabel verblijf, ideaal voor een groot gezin of een groep vrienden die van privacy willen genieten. Op de eerste verdieping vindt u een ruime woonkamer en keuken. Een bank die ideaal is om samen met uw vrienden te genieten van een filmavond dankzij de tv met Smart TV en airconditioning, waardoor de loungeruimte perfect is voor uw comfort. Ernaast vindt u de keuken met een keramische kookplaat, volledig uitgerust met al het benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden waarvan u met uw gezelschap aan de eettafel kunt genieten. Verderop op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, beide met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een kledingkast. Eén van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer en de tweede badkamer, beide met douche, completeert de eerste verdieping. Als u naar boven gaat, vindt u dezelfde indeling als de eerste verdieping. Beginnend met de open woonkamer en keuken, die toegang geeft tot een balkon, heeft dezelfde voorzieningen als de eerste woonkamer, een bank om te genieten van de tv met Smart TV, een eethoek en de keuken, ook met een keramische kookplaat. kookplaat, volledig uitgerust. Wat de slaapkamers betreft, deze verdieping heeft drie slaapkamers, allemaal met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en kledingkast. Eén van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer en de vierde badkamer completeert de eerste verdieping van het huis. Indien u met een baby reist, zijn een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Er zijn twee wasmachines, één in elke keuken, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje