Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Clau De Sol

Can Picafort, Spanje

 

clau-de-solclau-de-solclau-de-solclau-de-solclau-de-sol
Favoriet 
     

    v.a. 1.090

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Clau De Sol in Can Picafort

    Welkom in deze prachtige en typisch Mallorcaanse villa op het platteland, gelegen aan de rand van het kustgebied van Can Picafort. Het verwelkomt 8 personen.
    Deze mooie villa heeft verschillende terrassen, waarvan er twee zijn uitgerust, een chloorzwembad van 6 x 4 meter met een diepte tussen 0,7 en 1,6 meter, een buitendouche, zes ligstoelen, een gemeubileerde veranda en een barbecue.

    Het huis van 160 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en heeft vier slaapkamers, twee op de begane grond met elk een tweepersoonsbed en twee op de eerste verdieping met elk twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, één met douche op de begane grond en één met ligbad op de eerste verdieping. Voor de kleintjes van het gezin heeft u een kinderbedje en een kinderstoel tot uw beschikking.

    De salon is erg gezellig en heeft twee banken, een tafeltje en satelliet-tv. De onafhankelijke keuken-eetkamer beschikt over alle nodige voorzieningen om te koken. Er is een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje