Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ran De Mar (Can Picafort) - Adults Only

Can Picafort, Spanje

 

ran-de-mar-can-picafort-adults-onlyran-de-mar-can-picafort-adults-onlyran-de-mar-can-picafort-adults-onlyran-de-mar-can-picafort-adults-onlyran-de-mar-can-picafort-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 1.212

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ran De Mar (Can Picafort) - Adults Only in Can Picafort

    Geniet van een heerlijke vakantie in dit appartement aan het strand in Can Picafort. Het is geschikt voor 4 personen.

    Het grote terras is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zeebries na een dag op het strand. Het is uitgerust met een tafel en stoelen, zodat u buiten van uw maaltijden kunt genieten en het prachtige uitzicht kunt bewonderen.

    Het appartement bevindt zich op de 4e verdieping van een gebouw met lift. De hoofdkamer herbergt de woon-eetkamer-keuken en beschikt over airconditioning, satelliet-tv en een keramische kookplaat. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal met AC. Eén heeft een tweepersoonsbed en toegang tot het tweede terras, een andere heeft twee eenpersoonsbedden en de laatste heeft 1 eenpersoonsbed. Er is een badkamer met een ligbad in het appartement. Daarnaast beschikt de flat over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta