Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'Olivera Apartments

Canyamel, Spanje

 

solivera-apartments
Favoriet 
 

v.a. 717

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

S'Olivera Apartments in Canyamel



In de rustige, zonovergoten omgeving van Canyamel verblijf ik in S'Olivera Apartments. Ik heb hier een top tijd door de combinatie van natuur, cultuur en ontspanning. Gelukkig ligt het strand op slechts een steenworp afstand, waar ik aan het eind van mijn dag nog even verkoeling van de Spaanse zon opzoek. Ik wandel rustig die kant op en bewonder de kleuren van de azuurblauwe zee.

Ik verblijf hier in een comfortabel en modern ingericht appartement. Op het terras met uitzicht op de weelderige tuin, geniet ik van mijn zelfbereide maaltijd. Door de aparte slaapkamer kan ik mijzelf ook even afzonderen van de rest van het gezelschap. Naast het luieren, wil ik er ook graag een dagje op uit en de Spaanse natuur bewonderen. Vanuit het dorpje Canyamel ga je gemakkelijk de hort op en verschillende wandelroutes verkennen. 


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal verdiepingen: 4;modern ingerichte accommodatie;receptie;lift;kluisje (op de kamer);lobby;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein;wi-fi;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:receptie;lift;kluisje (op de kamer);lobby;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein;wi-fi;toeristenbelasting;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week,Pools:buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;10 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje