Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hugo 1

Capdepera, Spanje

 

hugo-1hugo-1hugo-1hugo-1hugo-1
Favoriet 
     

    v.a. 900

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Hugo 1 in Capdepera

    In het pittoreske kustplaatsje Cala Rajada ontdekt u dit charmante appartement, perfect voor een romantisch uitje of een rustige vakantie voor twee.

    Deze accommodatie heeft een prachtig balkon en ligt op een toplocatie op slechts een steenworp afstand van Platja Son Moll. Na een dag genieten van de zon en genieten van een verfrissende duik in het kristalheldere water van Son Moll Beach, verandert het balkon van het appartement in een serene oase, waar u de kans krijgt om van momenten in de buitenlucht te genieten.

    Dit moderne appartement ligt op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift en beschikt over een woonkamer met satelliet-tv, een ideale plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen. In de keuken, uitgerust met een keramische kookplaat, kunt u uw eigen maaltijden bereiden, waarvan u kunt genieten aan de eettafel of op het balkon. De slaapkamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot het balkon, waar u kunt genieten van de zeebries. De badkamer is voorzien van een verkwikkende douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig en als u met een baby reist, vindt u er een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta