Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Miamar 1

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

miamar-1miamar-1miamar-1miamar-1miamar-1
Favoriet 
     

    v.a. 728

    • Max. 2 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Miamar 1 in Chiclana de la Frontera

    Deze prachtige villa gelegen in Chiclana de la Frontera is ideaal om van uw vakantie te genieten en verwelkomt 2+4 gasten.

    De buitenkant is voorbereid om optimaal te genieten van de zomer in Cádiz. Het chloorzwembad is ideaal om af te koelen en te zonnebaden na een ochtend in de omgeving te hebben doorgebracht. Het meet 4 x 3 meter en heeft een constante diepte van 1,50 meter.

    De kleintjes van het gezin kunnen zorgeloos spelen, aangezien het zwembad omheind is. Na de dip kun je het beste een heerlijke barbecue voorbereiden en een avondje genieten met je familie of vrienden. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken met keramische kookplaat en is geheel verdeeld over één verdieping. Het is uitgerust met airconditioning en Smart TV en de keuken beschikt over al het benodigde keukengerei om uw favoriete gerechten te bereiden.

    Voor het slapengaan heb je drie slaapkamers met airconditioning tot je beschikking. Twee daarvan met een tweepersoonsbed en de derde met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met douche maakt uw verblijf compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca