Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pinaleta

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

pinaletapinaletapinaletapinaletapinaleta
Favoriet 
     

    v.a. 780

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pinaleta in Chiclana de la Frontera

    Deze rustige villa in Pago del Humo in Chiclana de la Frontera is ideaal voor 4+2 gasten. Geniet van de rust van de omgeving.

    Gelegen in een omgeving die uitnodigt om te genieten van het zuidelijke klimaat, biedt deze charmante villa een onvergetelijke vakantie-ervaring. De buitenkant is ontworpen voor entertainment en ontspanning, met een privé-chloorzwembad van 5 x 3 meter en een diepte van 1 tot 1,75 meter. Terwijl u ontspant in de chill-outruimte en geniet van leuke momenten met vrienden en familie, kunt u een heerlijke barbecue bereiden.

    Het gelijkvloerse interieur heeft een woon-eetkamer naast de open keuken met een keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken. In de woonkamer vindt u een slaapbank waar twee gasten kunnen uitrusten en deze is uitgerust met Smart TV en AC. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met douche maakt uw verblijf compleet. Als u met uw baby reist, kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta