Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Poniente

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

ponienteponienteponienteponienteponiente
Favoriet 
     

    v.a. 767

    • Max. 2 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Poniente in Chiclana de la Frontera

    Welkom in deze fantastische villa met privézwembad, gelegen op vijf minuten rijden van het centrum van Chiclana en ideaal voor 2+4 gasten.

    Buiten kunt u genieten van het privé-chloorzwembad van 4 meter lang en 2 meter breed, perfect omheind voor de veiligheid van de kleintjes. Het zwembad is uitgerust met ligstoelen, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen. Ook is er een vaste barbecue waar u in de buitenlucht heerlijke maaltijden kunt bereiden en samen met uw gezelschap gezellige avonden kunt beleven.

    Het interieur is verdeeld over één verdieping en biedt een hoofdruimte waar de keuken, eetkamer en woonkamer worden gecombineerd in een open en functionele omgeving. De keuken met keramische kookplaat beschikt over alle benodigde keukengerei om te koken zoals thuis. De woonkamer is voorzien van airconditioning en een Smart TV. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De slaapkamers zijn ontworpen om een goede nachtrust te garanderen. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, airconditioning en een ruime kledingkast. De tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en een stapelbed voor twee personen, ideaal voor kinderen of vrienden. Als u met uw baby reist, kunnen wij ook zorgen voor een kinderbedje en kinderstoel. De badkamer met douche maakt uw verblijf compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta