Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Altamar

Conil de la Frontera, Spanje

 

altamaraltamaraltamaraltamaraltamar
Favoriet 
     

    v.a. 1.306

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Altamar in Conil de la Frontera

    Dit prachtige huis in het centrum van Conil de la Frontera ligt op 550 meter van het strand van Los Bateles en is ideaal voor 4 personen.

    Als u het zuiden van Spanje wilt verkennen en wilt genieten van de gastronomie van de omgeving, dan is dit huis ideaal voor u. De woning heeft een eigen terras en dakterras, ideaal om met uw gezelschap van te genieten of om uw avonden te verlengen terwijl u naar de zonsondergang kijkt.

    Gelegen op de eerste verdieping zonder lift, is de woonkamer uitgerust met een Smart TV en heeft u direct toegang tot het terras om te genieten van een heerlijk ontbijt of om te ontspannen na een lange dag sightseeing in de omgeving. Het gasfornuis beschikt over alle benodigde keukengerei zodat u comfortabel kunt koken en zich thuis kunt voelen. Er is ook een wasmachine en een strijkijzer. Als het tijd is om te slapen zijn er twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Een badkamer met douche maakt uw verblijf compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje