Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alua Suites Fuerteventura

Corralejo, Spanje

 

alua-suites-fuerteventuraalua-suites-fuerteventuraalua-suites-fuerteventuraalua-suites-fuerteventuraalua-suites-fuerteventura
Favoriet 
 

v.a. 682

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alua Suites Fuerteventura in Corralejo

Het 4-sterrenhotel Alua Suites Fuerteventura is een waar paradijs voor kinderen. Ook koppels beleven hier een toptijd met een apart adults-only gedeelte. Het mooi aangelegde complex is een zalig thuiskomen en de perfecte plek om je zorgen uit Nederland achter te laten. Met 6 verschillende zwembaden en 2 adults-only baden; heeft iedere zwemliefhebber ruime keus aan verkoeling. Elk zwembad heeft ze eigen unieke beleving en biedt ruimte voor een heerlijke middag ontspanning. Naast talloze baden en spetterplezier; geniet je culinair in de diverse restaurants. Tast toe in de poolclub, met allerlei à-la-cartemogelijkheden en in het gezellige buffetrestaurant. Zo kies je elke dag weer uit een geweldig aanbod aan smaken. Voor de kleine hotelgasten staat er aanbod van animatie, disco, miniclubs en kinderbaden; klaar om hun hart te vullen met enthousiasme. Beleef hier een geweldige gezinsvakantie bij dit spetterende Aparthotel. Boek nu jouw verblijf in Corralejo.
  • Zwembaden Kinderbad Zandstrand Zwembadbar Wellness Sauna Animatie Kinderanimatie Fitness Oppasservice
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-12-2024 682,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje