Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Pina - Eco Cascada -

Costitx, Spanje

 

can-pina-eco-cascadacan-pina-eco-cascadacan-pina-eco-cascadacan-pina-eco-cascadacan-pina-eco-cascada
Favoriet 
     

    v.a. 1.760

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Pina - Eco Cascada - in Costitx

    Dit huis, ideaal voor 2 personen, ligt in een serene natuurlijke omgeving binnen een oud Mallorcaans landgoed in Costitx. Natuurliefhebbers zullen het een uitstekende plek vinden voor een onvergetelijke vakantie. De woning beschikt over een chloorvrij privézwembad van 5 x 3 meter met een diepte van 1,6 meter. Geniet van het zonnebaden op een van de ligbedden of ontspan onder de parasol. Het huis heeft drie terrassen waar je kunt genieten van buitenmaaltijden, barbecues en vredige momenten terwijl je naar de sterrenhemel staart. De finca is omheind, met buren in de buurt en gedeeltelijke privacy.

    Het huis toont traditionele Mallorcaanse steenarchitectuur en biedt tegelijkertijd modern comfort.

    Het huis heeft een traditionele Mallorcaanse stijl met stenen muren en modern comfort, allemaal op één verdieping. Bij binnenkomst vind je een charmante open woon- en eetruimte die ook de keuken omvat. De ruimte is versierd met houten balken en unieke details, aangevuld met eigentijdse, eenvoudige meubels voor een comfortabel verblijf. Je kunt ontspannen op de gezellige bank terwijl je satelliet-tv kijkt of genieten van een warme siësta bij de open haard op koelere dagen. De praktische eettafel, die plaats biedt aan 4 personen, staat vlakbij de volledig uitgeruste keuken met een gaskookplaat. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, een en-suite badkamer met een douche en directe toegang tot het terras. Extra voorzieningen zijn een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en centrale verwarming voor het winterseizoen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta